‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Web View
HEWI
 
Geachte Klant,
 
Om het nieuwe jaar te beginnen, verwelkomen wij u met een kleurrijke selectie van innovatieve oplossingen voor de barrièrevrije douche en introduceren wij onze nieuwe, gepatenteerde magnetische douchehouder voor de douche.
 
Tegenwoordig zijn douches zonder niveauverschil standaard in een barrièrevrije badkamer. Er is nauwelijks een nieuw gebouw waarin ze niet zijn geïntegreerd. Maar zijn ze voldoende om de gebruikers te ondersteunen? In deze nieuwsbrief laten wij u kennismaken met designsterke sanitaire oplossingen waarmee u de douche barrièrevrij kunt inrichten.
 
Uw HEWI-team
Magnetische douchehouder - Start video
DOUCHECOMFORT VOOR ALLE GENERATIES
 
De nieuwe gepatenteerde magnetische douchehouder voor de douche volgt het minimalistische, hoogwaardige en tijdloze design dat alle series van HEWI kenmerkt. De nieuwe magnetische douchehouder is veel gemakkelijker te gebruiken en, in de geest van universeel design, een optimaal product voor iedereen.
Meer informatie
Andere boeiende onderwerpen
Handgrepen
MEER STEUN IN DE DOUCHE
 
Wandsteunen zijn verplicht - vooral in de barrièrevrije badkamer. Ze bieden gebruikers maximale veiligheid en ondersteuning op alle plaatsen in de sanitaire ruimte.
 
HEWI wandsteunen overtuigen door hun antislip-oppervlak en doorsneden die voor een aangenaam grijpcomfort zorgen. Dynamisch, comfortabel grijpen is dus net zo goed mogelijk als effectieve krachtoverdracht.
 
Ontdek de selectie
Douchestoelen
COMFORT EN VEILIGHEID ONDER DE DOUCHE
 
Hoogwaardige douchezitjes bieden veelzijdige zit- en opbergmogelijkheden in barrièrevrije douches. HEWI douchezitjes kunnen tot 150 kg worden belast. Ze worden gekenmerkt door een hygiënisch oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. De antislip-zitting biedt extra steun. HEWI biedt geschikte douchezitjes voor uiteenlopende sanitaire ruimtes.
 
Assortiment ontdekken
Oplossingen
Producten
Service
Bedrijf
HEWI Heinrich Wilke GmbH
Prof.-Bier-Straße 1-5
D-34454 Bad Arolsen
 
Phone: +49 5691 82-0
Fax: +49 5691 82-319
info@hewi.be
www.hewi.com
Directie:
Thorsten Stute
 
Ingeschreven bij kantongerecht
Korbach, HRB 1004
 
Omzetbelastingidentificatienummer: DE 113144861
Impressum
 
HEWI Newsletter afmelden